Sikkerhedsoplysninger:

Velkommen til websiden med information om savkædesikkerhed. Følgende information er beregnet både til almindelige brugere og erhvervsbrugere af motorsave.

Nedenfor er der forskellige anvisninger og nyttige tip til at beskytte dig mod personskade og samtidig give dig de fantastiske og arbejdsbesparende fordele, som opnås med moderne motorsave.

Motorsave er ikke legetøj. Sørg for at læse den medfølgende instruktionsbog til motorsaven grundigt. Følg nøje producentens anvisninger til kædeslibning og anden vedligeholdelse af motorsaven. Følgende information erstatter ikke informationen i instruktionsbogen til din motorsav. 

Kæden kan medføre personskade, hvis den monteres forkert på en kædesav, eller hvis saven bruges forkert. Følg anvisningerne for montering, justering og vedligeholdelse af kæden. Pas på tilbageslag, især når der saves med sværdspidsen. Tilbageslag kan resultere i, at kædesaven kommer ud af kontrol med risiko for alvorlig personskade for motorsavsbrugeren eller omkringstående. Læs altid producentens betjenings- og sikkerhedsanvisninger før al brug af motorsave.